Termeni si conditii


Termeni si conditii de utilizare a site-ului www.saniclas.ro
 
1. Acceptarea Termenilor si Conditiilor
1.1 Folosirea paginii de internet www.saniclas.ro (inclusiv vizitarea acesteia, inregistrarea, folosirea serviciilor oferite de S.C. BODY IMPEX S.R.L. si/sau de catre partenerii sai prin intermediul site-ului www.saniclas.ro implica acceptarea in totalitate si neconditionata a Termenilor si Conditiilor expusi mai jos.
1.2 Folosirea site-ului www.saniclas.ro si serviciile furnizate de acesta sunt rezervate doar persoanelor care au implinit 18 ani.
 
2. Definiţii 
2.1Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de catre S.C. BODY IMPEX S.R.L. si partenerii sai, prin intermediul magazinului virtual www.saniclas.ro catre Cumparator. 
Astfel, urmatorii termeni vor insemna:
 • Cumparator - persoana, firma, companie sau alta entitate juridica ce emite o Comanda.
 • Vanzator - societatea comerciala S.C. BODY IMPEX S.R.L., avand sediul social in STR. VALEA CASCADELOR NR. 21 cu cod de inregistrare la Registrul Comertului J40/14882/1992 , CUI 435218 sau orice partener S.C. BODY IMPEX S.R.L. care  promoveaza/vinde bunuri sau servicii prin intermediul site-ului www.saniclas.ro
 • Bunuri si Servicii - orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului
 • Comanda - un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile si Serviciile si Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si Servicii si sa faca plata acestora.
 • Contract - o Comanda confirmata de catre Cumparator ce se supune Termenilor si conditiilor de utilizare a site-ului www.saniclas.rosi Politicilor comerciale aplicabile serviciilor/produselor comandate
 • Drepturi de proprietate Intelectuala - toate drepturile imateriale cum ar fi know-how, dreptul de autor si drepturi in natura de autor, drepturile de baza de date, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate si inregistrari ale numelor de domenii pentru oricare din cele de mai sus
 • Specificatii - toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in Comanda sau pe site
 • Utilizator - orice persoană juridica sau fizică, in varsta de cel putin 18 ani si cu capacitate deplina de  exercitiu, care accesează site-ul www.saniclas.ro şi utilizează oricare din paginile acestuia în scop informativ sau în scopul plasării unei comenzi. 
 • Site/ site-ul – ansamblul  paginilor wwwaccesibile pe internet la adresă www.saniclas.ro, inclusiv orice sectiune sau subpagina a acestora, reprezentând colecţia de documente statice şi dinamice, conţinând folderele grafice, scripturile şi alte elemente de natură tehnico-informaţională unite prin relaţii reciproce. Site-urile si/sau paginile de internet ori alte componente ale acestora ce apartin unor terti si care sunt accesate de catre Utilizatori ca urmare a legaturilor sau trimiterilor disponibile pe site-ul www.saniclas.ro nu fac obiectul si nici nu intra in sfera acestei definitii.
 • Cookies - folderele text pastrate de browserul utilizatorului pe hardul calculatorului, care poate fi utilizat de operatorii paginii de internet pentru recunoasterea utilizatorilor si pentru a adapta la acestia continutul afisat;
 • Prestarea serviciilor pe cale electronica - efectuarea serviciilor care au loc prin trimiterea si preluarea datelor cu ajutorul sistemelor teleinformatice, la cererea individuala a Utilizatorului, fara prezenta in acelasi timp a partilor.
 • Termeni si conditii - prevederile din acest document, create de S.C. BODY IMPEX S.R.L. care definesc conditiile si regulile pe care Utilizatorul trebuie sa le respecte in vederea utilizarii site-ului www.saniclas.ro, aplicabile in egala masura la achizitionarea de catre Utilizatori a serviciilor furnizate S.C. BODY IMPEX S.R.L. sau de catre partenerii acestuia prin intermediul site-ului www.saniclas.ro
3. DOCUMENTE CONTRACTUALE
3.1 Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe site-ul anterior mentionat, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile.
Comanda va fi compusa din urmatoarele documente:
a. Comanda (impreuna cu mentiunile clare asupra datelor de livrare si facturare) si conditiile sale specifice
b. Specificatiile Cumparatorului (acolo unde este cazul)
c. Politici comerciale  aplicabile serviciilor/produselor comandate
d. Termeni si conditii de utilizare a site-ului www.saniclas.ro
3.2 Contractul intra in vigoare la data confirmarii Comenziide catre cumparator.Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza Contractului astfel incheiat.
 
4. TERMENI SI CONDITII  GENERALE  DE VANZARE BUNURI SI/SAU SERVICII PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI WWW.SANICLAS.RO
4.1 Vanzatorul va utiliza cunostintele sale profesionale si tehnice pentru a atinge rezultatul stipulat in comanda si va livra bunurile si serviciile comandate de catre Cumparator.
Informatiile prezentate pe site-ul Vanzatorului au caracter informativ si pot fi modificate de catre Vanzator, fara o anuntare prealabila. De asemenea, din considerente legate de spatiu si de structura informatiei, descrierile produselor/serviciilor pot fi incomplete, insa Vanzatorul face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante, pentru ca produsul sa fie uilizat in parametrii pentru care a fost achizitionat.
Vor fi excluse din site sau ignorate, pareri sau adresari ce contin injurii sau un limbaj neadecvat. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru acestea.
Produsele/serviciileafisate pe www.saniclas.ro pot fi:
1)      Produse/servicii vandute si livrate de S.C. BODY IMPEX S.R.L. – produsul/serviciul respectiv  este vandut direct de compania care detine www.saniclas.ro, S.C. BODY IMPEX S.R.L., si este insotit de serviciile dezvoltate de S.C. BODY IMPEX S.R.L.;
2)      produse/servicii vandute si livrate de Partener X - produsul/serviciul respectiv este vandut de Partener X – o companie independenta; comanda dumneavoastra este transmisa acestui partener iar produsele comandate sunt livrate direct de catre fiecare partener in parte, impreuna cu toate documentele conexe.
Conditiile comerciale, taxele asociate comenzilor, retururile de produse si garantiile pot fi diferite pentru fiecare partener in parte si nu sunt aceleasi ca cele care insotesc produsele vandute direct de catre S.C. BODY IMPEX S.R.L. Aceste informatii vor fi specificate pentru fiecare produs afisat.
In calitate de cumparator, puteti comanda atat produse vandute direct de catre S.C. BODY IMPEX S.R.L., cat si produse ofertate in cadrul acestui site de catre partenerii S.C. BODY IMPEX S.R.L.
4.2 Cesionarea si subcontractarea. 
Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru servicii ce tin de onorarea comenzii, fara a fi necesar acordul Cumparatorului.
4.3 Facturare-plati. 
Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru bunurile si serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform legislatiei in vigoare.
Produsele ofertate de partenerii S.C. BODY IMPEX S.R.L. pot fi comandate si platite prin una din urmatoarele metode, dupa caz: card online, ramburs – plata se face catre curierul care efectueaza livrarea, OP.
4.4 Livrare
Vanzatorul se obliga sa expedieze bunurile si serviciile catre Cumparator.
Puteti consulta in pagina dedicata serviciilor/produselor fiecaruia dintre parteneri taxele si conditiile specifice de livrare.
4.5 Transport-Ambalare
In afara de cazul in care este agreat de Vanzator si Cumparator in mod diferit, Vanzatorul se descarca de riscurile si responsabilitatile asociate cu bunurile si serviciile cumparate in momentul predarii acestora catre Posta Romana sau societatea de curierat cu care colaboreaza sau catre reprezentantul cumparatorului. Vanzatorul va asigura livrarea pe teritoriul Romaniei, precum si va asigura ambalarea corespunzatoare a bunurilor si serviciilor  impreuna cu transmiterea documentelor insotitoare. Daca in termen de 48 de ore nu exista nici o reclamatie asupra bunurilor primite orice alta reclamatie se considera ca fiind nefondata.
4.6 Garantii
Produsele comercializate de S.C. BODY IMPEX S.R.L. au garantia expusa pe site la fiecare produs in parte
 
5. FOLOSIREA PAGINII 
Conditia beneficierii de serviciile oferite prin folosireapaginii de internet www.saniclas.ro este acceptarea neconditionata a hotararilor prezentului document.
   
6. DREPTUL DE AUTOR SI MATERIALELE INCLUSE IN PAGINI
6.1 Întregul conţinut al site-ului www.saniclas.ro este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind proprietatea S.C. BODY IMPEX S.R.L. sau a partenerilor acestuia, exceptand cazul in care sunt recunoscute ca apartinand altor parti implicate.
6.2 Folosirea paginii www.saniclas.ro, a informatiilor si/sau o parte a acestora de catre terte persoane necesita acordul in prealabil exprimat in scris al S.C. BODY IMPEX S.R.L. sau a partenerilor acestuia, dupa caz. Este interzisă copierea, modificarea, afişarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licenţierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea conţinutului site-ului in orice scop fără confirmarea scrisă anticipată din partea S.C. BODY IMPEX S.R.L. si/ sau a partenerilor sai. 
6.3. S.C. BODY IMPEX S.R.L. îşi rezervă dreptul de a edita conţinutul şi/sau structura site-ului, in tot sau in parte, in orice moment şi fără o informare prealabilă a Utilizatorilor. 
6.4 Marcile, logo-uri sau elemente grafice continute in Site sunt marci inregistrate ale S.C. BODY IMPEX S.R.L. sau ale partenerilor sai. Alte nume de companii, produse sau servicii care apar pe Site pot fi marci inregistrate ale respectivilor proprietari. Nu aveti nici un drept sau licenta de utilizare a acestor marci inregistrate.
 
7. CLAUZE CU PRIVIRE LA FURNIZAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL SI SECURITATEA INFORMATIILOR
7.1 Utilizatorul, furnizor al datelor personale beneficiaza de prevederile legii 677/2001 cu privire la protectia si prelucrarea datelor cu caracter personal, beneficiind de dreptul de a fi informat, de a avea acces si de a interveni asupra datelor, dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale care il privesc, precum şi sa solicite stergerea datelor.  
7.2 Pentru exercitarea acestor drepturi, Utilizatorul trebuie sa trimita o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de corespondenta mentionata in prezentul document sau la adresa de e-mail: office@saniclas.ro   
7.3 Informatiile de orice natura furnizate de catre Utilizator Vanzatorului vor fi utilizate pentru executarea  contractului, informarea utilizatorilor/clientilor pentru evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, pentru reclama, marketing si publicitate, statistica. Astfel, Vanzatorul poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin intermediul newsletterului si/sau poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale. S.C. BODY IMPEX S.R.L. nu promoveaza spam-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de e-mail pe site-ul www.saniclas.ro poate opta pentru stergerea acestuia din baza de date a Vanzatorului.
7.4 Prin folosirea paginii de internet www.saniclas.ro (inclusiv vizitarea acestuia, inregistrarea, folosirea serviciilor oferite de S.C. BODY IMPEX S.R.L. si/sau de catre partenerii sai prin intermediul site-ului www.saniclas.ro) cumparatorul este de acord sa fie inregistrat in baza de date a vanzatorului (S.C. BODY IMPEX S.R.L. si partenerii sai care comercializeaza bunuri sau servicii prin intermediul site-ului www.saniclas.ro). Astfel, Cumparatorul isi ofera consimtamantul expres, S.C. BODY IMPEX S.R.L. sa furnizeze datele dumneavostra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatie de parteneriat  si sa fiti contactat de catre terti: firme de curierat (ex. Fan Courier), furnizori de servicii de marketing, alti furnizori de servicii, agentii de stat sau guvernamentale, asociatii sau societati din domeniul financiar bancar si al asigurarilor, companii cu care Vanzatorul poate dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor comercializate.
7.5 Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti Vanzatorului acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a le utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca Vanzatorul sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste idei, concepte, know-how-uri  sau tehnici pe care ni le-ati transmis prin intermediul site-ului www.saniclas.ro. S.C. BODY IMPEX S.R.L. sau partenerii sai nu vor constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor transmise.
7.6 Vanzatorul a depus toate eforturile pentru a proteja pagina de internet şi informaţiile transmise prin utilizarea de diverse masuri de protecţie. Chiar daca oferim aceste masuri de protectie a informatiilor confidentiale si asiguram securitatea corespunzatoare, nu garantam ca informatiile transmise prin Internet sunt securizate, sau ca aceste transmisii nu vor fi intarziate, intrerupte, interceptate sau nu vor prezenta erori, din motive care nu tin de Vanzator.
7.7 S.C. BODY IMPEX S.R.L. garanteaza utlizatorilor ca informatiile privind datele cardurilor bancare (ex: numar de card, data expirarii s.a.) furnizate de acestia vor fi folosite doar in scopul derularii activitatii de acceptare la plata a cardurilor precum si ca astfel de date nu sunt furnizate unor terte persoane sau companii  si nici nu sunt transferate sau stocate, la nici un moment de timp, pe serverele S.C. BODY IMPEX S.R.L. sau pe serverele WEBFACTOR SRL.
 
8. RECLAMAŢII 
8.1 Reclamaţiile privind pagina de internet pot fi depuse în scris la adresa de e-mail: office@saniclas.ro.  In cazul in care aspectele sesizate nu par a putea fi rezolvate prin e-mail sau de catre persoana cu care ati discutat, puteti lua legatura pentru o conciliere interna gratuita cu agentii nostri, contactandu-i la numerele de telefon afisate in pagina de Contact.
8.2 Reclamaţia depusă corespunzător trebuie să conţină cel puţin următoarele date: informaţii privind Utilizatorul, prenumele şi numele acestuia, e-mail-lul, adresa de corespondenţa precum şi descrierea problemei, la care se referă reclamaţia. 
 
9. RESPONSABILITATI 
9.1 Vanzatorul nu raspunde pentru nici o paguba (directa sau indirecta) adusa utilizatorului/cumparatorului sau oricarei alte parti, referitoare la utilizarea acestui site si a informatiilor pe care acesta le cuprinde - de catre dvs. sau alta persoana - sau orice alte pagube sau vatamari cauzate de erori, omisiuni, defectiuni, intarzieri sau intreruperi in operare sau transmitere, caderi de linie, virusi sau orice alti factori similari.
9.2 Chiar daca a luat toate masurile pentru ca informatia prezentata pe acest site sa fie exacta si corecta,  Vanzatorul nu poate fi raspunzatoare de inexactitati care pot aparea pe acest site. Utilizatorii sunt responsabili pentru evaluarea exactitatii, completitudinii si utilitatii informatiilor disponibile pe paginile www.saniclas.ro.
Totodata, pentru utilizarea serviciilor disponibile pe site-ul www.saniclas.ro, utilizatorul este obligat sa furnizeze  date adevarate, exacte si complete asa cum sunt cerute in formularele de inregistrare si/sau de comanda din site si sa innoiasca atunci cand situatia o cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete. 
In cazul furnizarii de informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, S.C. BODY IMPEX S.R.L. isi rezerva dreptul de a refuza toate incercarile curente sau viitoare de folosire a serviciilor site-ului. 
Aceste conditii sunt necesare si in cazul inregistrarii participarii dumneavoastra la concursurile organizate si prezentate in cadrul site-ului de catre S.C. BODY IMPEX S.R.L. sau de catre partenerii acestuia. 
9.3 Orice legaturi catre alte site-uri sunt oferite numai in scopul unei accesibilitati sporite a informatiilor, iar Vanzatorul nu isi asuma nici o responsabilitate sau raspundere pentru continutul acestor site-uri, pentru produsele sau serviciile promovate sau comercializate prin aceste site-uri. 

GARANTII
10.1 Produsele cumpărăte prin intermediul SANICLAS sunt noi, în ambalaje originale și beneficiază de garanție, conform prevederilor legale în vigoare (OUG 21/1992, republicată, cu modificările și completările ulterioare și Legea 449/2003, cu modificările și completările ulterioare) și politicilor comerciale ale producătorilor. Termenul de garanție decurge din momentul facturării produsului. Pierderea certificatului de garanție sau a facturii duce la pierderea garanției. Nu se pot elibera duplicate pentru certificatul de garanție.
 
Garanția este valabilă doar pe teritoriul României, cu excepția situațiilor când se precizează altfel în certificatul de garanție comercială.
Pe lângă orice alte garanții prevăzute de legile aplicabile și detaliate în certificatul de garanție emis de către Producător/Importator sau Vânzător, acesta garantează Cumpărătorulîmpotriva oricărei non conformități care poate afecta întreaga sau o parte a bunurilor și serviciilor, cu excepția uzurii normale, pentru o perioadă de 24 luni de la data emiterii facturii de vânzare. Excepție fac produsele consumabile, care nu beneficiază de garanție.
În cazul solicitărilor nejustificate a garanției, Vanzătorul iși rezervă dreptul de a obliga Cumpărătorul la plata contravalorii manoperei de diagnosticare a produsului și a taxelor de transport corespunzătoare.
Vânzătorul declară pe propria răspundere că produsele comercializate prin magazinul online Saniclas.ro respectă cerințele referitoare la protecția vieții, sănătății, securității muncii și protecției mediului, în conformitate cu prevederile HG 1022/2002 și HG 457/2003. 

11. DISPOZIŢII FINALE 
11.1 Toate comenzile efectuate prin www.saniclas.ro se supun prevederilor prezentului document.
11.2 Limba intrebuintata in relatiile dintre Utilizator si Vanzator este limba romana.
11.3 S.C. BODY IMPEX S.R.L. are dreptul la modificarea unilaterala a prevederilor din prezentul document.
11.4 Modificarile intra in vigoare din momentul punerii la dispozitie a textului modificat al Termenilor si Conditiilor pe pagina de internet. Folosirea de catre Utilizatori a paginii de internet dupa introducerea acestor schimbari este echivalenta cu exprimarea acceptului de catre acestia.